Beyaz Elbiseye Uygun Makyaj Nasıl Olmalı?

23.03.2022
Beyaz Elbiseye Uygun Makyaj Nasıl Olmalı?

Kusursuzluğun rengi beyaz rengi, elbiselerle kombinlediğinizde beyaz elbiseye uygun makyaj nasıl olmalı? sorusu akla gelmekte.. Yaz kış özel gün ve davetlerde veya günlük elbiselerde kullanabileceğiniz beyaz elbiselerin aksesuarlarla ve makyajla tamamlanabileceğini söyleyebiliriz. Beyaz elbiseye hangi renk far, Beyaz kıyafete nasıl makyaj yapılır,beyaz elbiseye göz makyajı,Beyaz elbiseye hangi renk ruj gibi konularını incelediğimiz yazımızı beraber inceleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR :Somon Rengi Elbiseye Makyaj Modelleri

Beyaz Elbiseye Hangi Makyaj Gider

Beyaz günlük elbise kombinlerinize uzun elbise modelleri olsun kısa elbise modelleri olsun, Beyaz elbisenin makyajı ne olmalı diyorsanız, Beyaz elbise en çok tercih edilen renklerden nude renklerde allık ve somon rengine yakın rujlar kullanmalı, kahverengi ve ten rengi farlarla günlük makyajlar yapabilirsiniz.

beyaz elbisenin makyajla uyumlu

Beyaz kıyafet makyajınızı eğer şık bir davette kullanacağınız beyaz elbisenizin üstüne yapacaksanız, kırmızı rujları rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kırmızı ruj tek başına en dikkat çekici bölüm olabilir. Elbisenizin duruluğuna ayrı bir çekicilik katacaktır.

Beyaz elbiseye hangi renk ruj

Beyaz tulum kombinlerinizde, v yaka beyaz elbiselerinizde, beyaz abiye modellerinde gece kıyafeti modelinde giydiğiniz özel günlerde koyu renk farlar kullanarak gözlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Şeftali veya nude renklerdeki rujlarınıza parlatıcılarla ıslak görünüm sağlayın.

BAKINIZ:Beyaz Elbisenin Üstüne Hangi Renk Şal Gider?

Beyaz elbisenin makyajı ne olmalı

Siyah Beyaz Elbiseye Ne Renk Makyaj

Siyah beyaz elbise kombinlerinizde de makyaj tamamlayıcı kısımdır. siyah beyaz elbiselerinize makyajda gümüş gri parlak simli gölgeli makyajlar yapabilirsiniz.

Siyah beyaz elbiseye ne renk makyaj

Beyaz ile uyumlu renkler olan, beyaz renk uyumu, mavi beyaz uyumu, gri beyaz uyumu gibi uyumları kullanabilirsiniz. Buğulu göz makyajları bakışlarınızı her zaman keskinleştirir.

beyaz elbise uyumlu makyaj nasıl yapılır

Beyaz elbise uyumlu makyaj nasıl yapılır

Beyaz elbisenin duruluğu sadeliği ve saflığını yıkan renklerden olan kırmızıyı, beyazla uyumlu ve birlikte göründüğünde sırıtmayan ten rengi makyajlarla tamamlayabilirsiniz. Ayrıca allıklarda bronz ve şeftali renkler hoş görünüm sağlar.

Aşağıdaki resim galerisinde abiye elbise üstüne ne giyilir sorusunun cevabı niteliğinde sezonun yeni trendlerinden derlediğimiz görseller paylaşıyoruz. Daha fazla ayrıntı için inceleyebilirsiniz.

Beyaz elbise üzerine makyaj

Aşağıdaki resim galerisinde Beyaz Elbiseye Uygun Makyaj Nasıl Olmalı sorusunun cevabı niteliğinde sezonun yeni trendlerinden derlediğimiz görseller paylaşıyoruz. Daha fazla ayrıntı için inceleyebilirsiniz.

RESİM GALERİSİ:Beyaz Elbiseye Uygun Makyaj Nasıl Olmalı