Erkek Çocuk Saç Toplama Modelleri

17.10.2021
Erkek Çocuk Saç Toplama Modelleri

Saç toplama modelleri ve kesim modelleri sadece kız çocuklar için değil, artık Erkek çocuk uzun saç kesim modellerinde de toplama şekillerinde çeşit arar oldu erkek anneleri.. Günümüzde moda haline gelen Erkek Çocuk Saç Toplama Modelleri ile çocuklarınızda farklı tarzlar oluşturabilirsiniz. Sizler için oluşturduğumuz görsellerle birlikte sizde saç uzunluğuna göre seçimler yapabilirsiniz.

(Bknz: Kız Çocuk Saç Modelleri ve Yapılışları)

Saç modelleri erkek çocuğu

Erkek Çocuğu Saç Modelleri

Erkek çocukları için saç modelleri, kısa saç modelleri ve uzun saç modelleri olarak çeşitlilik gösterir.  Eğer çocuğunuzun saçı kıvırcıksa uzun saç modellerinde bağlanmayacak kadar kısa olmasını tavsiye etmiyoruz. Çünkü kıvırcık saçta biraz daha kabarık görüntü olacağından çocuğunuzda rahatsız olabilir. Eğer kıvırcıksa örgü modellerini ve bağlamalı topuz modellerini tercih edebilirsiniz.

Erkek çocuk düz ve uzun saçlı ise ense kısmı 2 numaraya vurulmuş üstler nizami bir şekilde kesilmiş modellerde tepeden ince lastik tokalarla bağlama modellerinin tamamını uygulayabilirsiniz.

Erkek çocuk saç kesimi

12-13 yaş erkek saç modellerinde altları kısa üstleri uzun ve gri, sarı veya kızıl renklerle tutamlar halinde boyanmış modelleri Erkek Çocuk Saç Toplama Modellerinde kullanabilirsiniz.

Erkek çocuk uzun saç bağlamalı

Erkek Çocuk Uzun Saç Bağlamalı

Her halükarda sempatik görünen çocuklar birde Erkek çocuk uzun saç kesim modelleri ile daha da şirin görünecektir. Bunu bir kezde olsun denemek isteyenler için, içinizde kalmasın çocuğunuza en yakışan Çocuk erkek saç modelini seçin deriz. Nasılsa sık sık uzayan saçlara yeniden şekillerde verilebilir.

9 yaş erkek saç modelleri 2022

Erkek çocuklarda komple uzun saç modelinden çok sık tercih edilen altlar kısa üstler uzun modelde tepeden topuz yaparak da yüzünü ön plana çıkarabilirsiniz.

Erkekler için saç toplama modelleri

Erkek Çocuk Saç Örgü Modeli

Örgü modelleri çok sık yapılamayan, her erkek çocuğun saç şekline uymayan bir modeldir. Fakat yapıldığında kesinlikle dikkat çeken bir modeldir. Eğer saçın üstü örgü yapılabilecek kadar uzunsa, balık sırtı modelini denemelisiniz.

Erkek çocuk saç örgü modeli

Balık sırtı kadar kafanın yukarısında eşit toplanmayacaksa, 4 örgü olacak şekilde tutamlar haline ayırdığınız saçları küçük balık sırtı veya fransız örgüsü saç modelini yapın. Örgü yaptığınız uçları en son topuz olacak halde birleştirin.

Örgülü saç modeli erkek

Erkek Çocuk Saç modelleri Düğün İçin

Düğün, davet ve özel günlerde kız çocuklarını hemen bir kuaföre götürür süsleyip püsleriz. Erkek çocuk saç modellerin de  bu özen gösterildiğinde giydiği kıyafet daha da yakışacak ve düğünün neşeli gözdeleri olacaklardır.

Erkek çocuk saç modellerinde düğün için daha çok fön çektirilmesi saçın modelini öne çıkarır. Fön ile belirginleştirilip kabartılmış saçlara çok ıslak görüntü verilmeyecek şekilde spreylerle sabitlendirilmesi önemli.

Erkek çocuk saç modelleri düğün için

Düğün için havaya kalmış çekici görünen saçlar idealdir. Bunun dışında uzun saçlara sahipse toplanılmak isteniyorsa. Saçın belirgin bir saç kesime ihtiyacı vardır. tepeden düzenli toplanılmış ve küçük lastik tokayla tutturulmuş olması gerekir.

2022 erkek çocuğu saç modelleri

RESİM GALERİSİ : Erkek Çocuk Saç Toplama Modelleri