Patlıcan Moruna Uyumlu Renkler Nelerdir?

14.08.2022
Patlıcan Moruna Uyumlu Renkler Nelerdir?

Patlıcan Moruna Uyumlu Renkler Nelerdir? Patlıcan moru, giymesi biraz korkutucu olabilen zengin, muhteşem bir renktir. Ancak bunu başaracaksanız, diğer renklerinizin de aynı derecede cesur olduğundan emin olmalısınız.

İlginizi Çekebilir : Patlıcan Moru Saç Renkleri İle İlgili Herşey

patlıcan moru rengi kombinleri

Patlıcan Moruna Hangi Renk Uyar?

patlıcan moru rengi kombinleri birçok insanın vazgeçilmez rengi olabilir. Kendini siyah ve lacivert gibi renklerde sürekli görmek istemezseniz ve farklılık isterseniz sizde mor rengi ve mor rengin tonlarına geçiş yapmalısınız.

Mor renge en çok hangi renk yakışır?

-Koyu kırmızı: Koyu kırmızının derin tonları patlıcan morunu öyle bir tamamlar ki sanki birbirleri için yaratılmışlar gibi görünürler.

Patlıcan moruna hangi renk uyar

-Siyah: Siyah her şeyle iyi gider ve bu da bir istisna değildir. Patlıcan morları ve siyahlar birlikte harika görünürler çünkü odanızı öne çıkaracak sofistike bir hava verirler.

-Açık kahverengi: Basit bir şey arıyorsanız ama yine de odanıza biraz çeşitlilik katmak istiyorsanız açık kahverengiler harika bir seçimdir. Bu rengin açık tonu patlıcan morunu çok güzel tamamlayacaktır!

Mor ile uyumlu renkler

-Mavi ve mor, paltolardan elbiselere kadar her şey için kullanılabilecek klasik bir eşleşmedir. Patlıcan morunun zengin patlıcan tonları paltonuzun mavisiyle mükemmel bir uyum sağlayacaktır.

-Gardırobunuzda biraz patlıcan moru varsa, muhtemelen kahverengi ve siyahlarla iyi gittiğini zaten biliyorsunuzdur. Bu durumda, bu renkler pantolon veya üst olarak en iyi sonucu verecektir.

Koyu yeşil tonu, onu avcı yeşili ve zeytin yeşili gibi diğer koyu yeşil tonlarıyla eşleştirmek için mükemmel kılar. Zeytin yeşili bir etekle eşleştirilmiş patlıcan moru sade bir bluz üzerinizde harika duracaktır.

Açık gri bir ceket, kıyafetlerinizdeki açık tonu ortaya çıkarmanın zarif bir yolu olacaktır. Özellikle şık bir görünüm için sade beyaz bir elbise veya etek üzerine giymeyi deneyin.

Mor rengine hangi renkler uyar?

Patlıcan Moruna Yakışan Renkler

Hangi renk hangi renkle uyumlu olur bunu bilmekle birçok kombini rahatlıkla yapabilirsiniz. Peki patlican moruna hangi renk gider? ve mor rengi hangi renk açar? Aşağıdaki renklere bakalım..

• Sarı
  • Bej
  • Gri
  • Siyah
  • Turuncu
  • Kahverengi
  • Beyaz
  • Krem rengi
  • Vizon rengi
  • Nude renk
  • Mercan rengi
  • Pudra
  • Toz pembe
  • Mavi
Patlıcan moru rengi elbise

Mor Kıyafetler Nasıl Kombinlenir?

Patlıcan Moruna Uyumlu Renkler Nelerdir? gibi kombinlerde patlıcan moru tunik kombinleri, patlıcan moru etek kombinleri, patlıcan moru kaban kombinleri, patlıcan moru gömlek kombinleri, patlıcan moru patlıcan kombinleri, patlıcan moru elbise kombinleri, patlıcan moru şal kombinleri gibi birçok kombin oluşturabilirsiniz.

Mor rengine hangi renkler uyar?

Bu kombinleri oluştururken yukarı da belirttiğimiz renklerin uyumunu göz önünde bulundurmalısınız. Eğer yaz aylarında iseniz biraz daha açık tonlar, eğer kış aylarında iseniz de daha koyu tonlarda kombinler oluşturabilirsiniz.

Okurlarımız bu yazımızada göz attı:

Patlıcan Moru Saç Renkleri İle İlgili Herşey

Mor Şampuan Kullanımı, Nasıl Kullanılır?

Mor Elbisenin Üstüne Hangi Renk Şal Gider?

RESİM GALERİSİ : Patlıcan Moruna Uyumlu Renkler Nelerdir?

Henüz yorum yapılmamış.