Modası Geldi !

Siyah Elbise Altına Ayakkabı Modelleri

31.03.2020
Siyah Elbise Altına Ayakkabı Modelleri

Siyah elbise, her kadının gardırobunun vazgeçilmez parçasıdır. Beden ölçüleriniz, giyim tarzınız ya da yaşınız kaç olursa olsun, hem günlük hayatta hem de davetlerde siyah elbiseye mutlaka ihtiyacınız olacak. Siyah elbise, çoğunlukla kurtarıcıdır. Kombin edilmesi kolaydır ve zahmetsiz şıklık sağlar. Girdiğiniz ortamlarda, şık ve zarif görünmenize olanak tanır.

Tabi, siyah elbise giyerken dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta da, onu hangi parçalar ile tamamladığınızdır. Bir siyah elbise; onu tamamlayan ayakkabı ve çanta detaylarına göre şekillenir. Sıfır kollu, mini ve dar formda siyah bir elbise hayal edin. Onu spor ayakkabılar ve yandan askılı bir çanta ile günlük bir kombine ya da bilekten bantlı bir stiletto ve elinizde bir clutch detayı ile bir akşam yemeği kombinine dönüştürebilirsiniz.

Dolayısıyla, siyah elbiseyi nerede giyeceğinize göre hangi ayakkabı seçeneği ile kombin edeceğiniz son derece önemlidir. Burada, “siyah elbise altına hangi ayakkabı giyilir?” sorusuna cevap verirken, nerede giyeceğiniz önem kazanmaktadır. Bir sonraki bölümde, günlük hayatta siyah elbise altına ayakkabı seçimi yaparken dikkat etmeniz gerekenlerden bahsedeceğiz.

Günlük Hayatta Siyah Elbise Kombinleri

Spor ayakkabılar, sandaletler, babetler!

Ofis stilinde, alışverişe giderken ya da arkadaşlarınızla kahve içmek için buluşacaksanız; siyah elbiseyi pek çok farklı stil ve tarzda kullanabilirsiniz. Spor ayakkabılar, günlük tarzın en önemli kurtarıcılarıdır.

Yaz aylarının kurtarıcısı sandaletler, günlük siyah elbise kombinleri söz konusu olduğunda da kurtarıcı oluyor!

ofis stili siyah elbise

Özel bir akşam yemeği ya da bir parti için aldığınız siyah elbiseyi ofis stilinize taşımaya ne dersiniz? Her ortama uyum sağlayabilen siyah mini elbiseler, ofiste giymek için de harika birer seçenektir. Altında kullanacağınız metalik stilettolar ve kolunuza takacağınız formal bir çanta, siyah elbisenize daha kurumsal bir hava katmak için iyi bir seçim olacak.

Parti ve Davetler İçin Siyah Elbise Kombinleri

Siyah mini elbiseleri parti elbisesine dönüştürün!

Siyah, sade bir mini elbise, doğru bir kombin ile bir anda çılgın bir parti kombinine ya da çok şık bir davet kombinine dönüşebilir. Burada, siyah elbise altına ayakkabı seçimi ve çanta kullanımı da çok önemlidir. Gelin, birkaç örneğe birlikte göz atalım…

şık siyah elbise kombinleri

Altında sandaletler, renkli bir çanta ve rengarenk bileklikler ile bir yaz gününde giyebileceğiniz bu siyah elbiseyi; altında nude topuklu ayakkabılar ve şık bir çanta ile birlikte kullanarak, yaz davetleri için çok uygun bir kombine dönüştürebilirsiniz.

siyah parti elbisesi kombinleri

Siyah parti elbiseleri söz konusu olduğunda ise altına giyebileceğiniz ayakkabı seçeneği çok fazla. Öyle ki, gardırobunuzdaki en nadide ayakkabı modelini seçerek, elbisenizi ona uydurmanız da mümkün. Sade ve şık bir siyah, dar mini elbiseyi, altında havalı bir topuklu ayakkabı ile bir anda gecenin yıldızına dönüştürebilirsiniz!

siyah elbise çizme kombinleri

Siyah elbiseler söz konusu olduğunda, genellikle akla ilk gelen topuklu ayakkabılar, stilettolar ya da bootie’ler olsa da; bir yırtmaç detayınız varsa, diz altı ve diz üstü çizmeler de çok şık, feminen ve seksi görünmenize yardımcı olabilir. Bir kış günü katılacağınız bir davet söz konusuysa, maksi ya da midi boydaki yırtmaçlı siyah elbisenizi; üzerinde şık bir kürk ve altında renk kontrastı yaratacağınız diz altı/üstü bir çizme ile tamamlayarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz! Günlük hayatta ya da parti ve davetler için siyah elbise altına ayakkabı örneklerine birlikte göz attık. Biraz daha ilham almak isterseniz, galerimize de göz atabilirsiniz!

Siyah Elbise Altına Ayakkabı Kombinleri

BİR YORUM YAZIN