Modası Geldi !

Yaz Sıcaklarında Kullanabileceğiniz Örgülü Saç Modelleri

23.04.2020
Yaz Sıcaklarında Kullanabileceğiniz Örgülü Saç Modelleri

Örgülü saç modellerini hepimiz çok seviyoruz. Hem havalı, genç ve fresh görünmesi hem de kullanımının pratik olması ile örgüler, özellikle de yaz aylarının vazgeçilmez saç modellerinden biridir. At kuyruğu yaptıktan sonra örülen saç kuyruğu, saçların ince tutamlar halinde örüldüğü eşsiz modeller, balık sırtı örgüler ve diğer pek çok örgü modelini, pratik ve modern birer seçenek olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Şu günlerde evdeyiz ama bir yandan da havalar ısınmaya başladı. Sosyal medyadan da bir süredir uzak kaldık sayılabilir. Yeni paylaşımlar yaparken kullanabileceğiniz, havalı saçlarınız ile dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz birbirinden güzel örgülü saç modellerini görmek isteyenler için, aşağıda farklı modelleri bir araya getirdiğimiz bir galeri hazırladık. Dilerseniz, yazın kullanabileceğiniz bu birbirinden havalı örgülü saç modelleri galerisine geçmeden önce, bazılarına yakından bir göz atalım…

Yazlık Saç Örgüsü Modelleri

Yandan örgüler, yaz sıcaklarında kullanım için oldukça idealdir. Saçınızı üç tutama ayırıp tek bir yanda klasik üçlü örgü yaparak toplayabilirsiniz. Bu saç örgüsü, özellikle günlük kıyafetlerle kullanım için idealdir. Böyle bir saç örgüsünü, yaz akşamında katılacağınız bir partiye giderken de kullanabilirsiniz.

İkili saç örgüleri, hem kullanım rahatlığı hem de havalı ve dikkat çekici görüntüleri ile yaz ayları için oldukça iyi bir seçimdir. Saçlarınızı iki büyük tutama ayırdıktan sonra, her bir tutamı üçlü örgü şeklinde yarıya kadar ördükten sonra, toka ile at kuyruğu yapar gibi toplayın. Ardından, tokanın altında kalan tutamları maşa ile bukleli bir görünüme kavuşturun. Böyle bir saç modeli, yaz düğünleri ve yaz partileri için ideal bir seçim olacaktır.

Yazın hem gündüz hem de geceleri dışarı çıkarken kullanabileceğiniz çok modern, çok sevimli ve de çok pratik bir saç örgüsü modeli. Kullanım şıklığı ile yazın günün her saatine uygun bu modeli, kuaförünüze yaptırarak bir yaz düğünü ya da eğlenceli bir partiye giderken de kullanabilirsiniz.

Yazın Kullanılacak Saç Örgüsü Modelleri

Yaz aylarında kullanabileceğiniz pratik ve havalı saç örgüsü modellerinden bazılarına birlikte göz attık. Şimdi de dilerseniz, sizler için hazırladığımız galeriye bir bakalım!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM