Modası Geldi !

Deri Gömlek Kombinleri, Deri Nasıl Kombinlenir?

26.01.2022
Deri Gömlek Kombinleri, Deri Nasıl Kombinlenir?

2022 yılına damga vuran kumaşlardan biri olan deri parçalar artık kalıplaşmış deri ceket veya deri ayakkabılarda değil, deri gömlek kombinlerinde de sık sık görebileceksiniz. Deri parçalar sizi her zamankinden daha cool gösterir, bu yüzden deri nasıl kombinlenir? iyi bilmekte fayda var.

Sizler için Deri gömlek kombinleri tesettür, Deri yelek modelleri kadın, Deri elbise üzerine ne giyilir, Deri gömlek nasıl ütülenir? gibi soruları derledik. Hadi gelin beraber bakalım..

İlginizi Çekebilecek Yazımız : Deri Pantolon Kombinleri 2022 Hakkında Herşey

Deri gömlek kombinleri

Deri Gömlek Nasıl Kombinlenir

Deri tunik kombinleri

Deri gömlekler beden olarak olduğundan daha salaş ve uzun durur. Hatta deri tunik kombinleri de diyebiliriz. Deri düğmeli gömlek modellerinizin altına kalın taytlar veya skiny jeanler en uyumlu parçalardır. Deri Gömlek altına giyeceğiniz parçanın dar olması ve deri kısa botların içine sıkıştırarak kombinlemeniz sizi daha havalı gösterir.

Renkli deri gömlek elbiseler de tercih edilmekte fakat en favori rengi siyah deri gömleklerdir. Bu renkteki gömleklere renk katmak için beyazı kullanabilirsiniz. Beyaz bot kombini ile beyaz bir çanta ile hazırsınız!

Deri gömlek tunik

Deri gömlek altına ne giyilir? diyenler için sonbahar aylarında havanın daha çok soğumadığı günlerde deri gömleğinizin düğmelerini açarak altına salaş bir ince kumaş gömlek veya sweat giyebilirsiniz. Çoğunlukla tek renk tercih etmeye dikkat edin. Bu kombinlere spor ayakkabılar da çok yakışmaktadır.

Deri görünümlü gömlek ceket

Deri Elbise Kombinleri

Deri gömlek kombinleri tesettür modellerinde deri elbiseler de eşlik etmekte. Deri elbiseler alırken çok dar olmamasına etek kısmının çan etek veya pileli etek modeli şeklinde olmasına dikkat etmelisiniz.

Düğmeli deri elbise tercih ettiyseniz uzun botlarla kombinlemeniz sizi daha uyumlu gösterir.

Siyah deri elbise tesettür

Tesettür kombini dışında kısa deri elbise kombini için kısa botlar veya topuklu ayakkabılar da eşlik edebilir. Unutmayın deri sizi her zamankinden daha cool gösterecektir. Bir iki aksesuarla birlikte kusursuz görünmek sizin elinizde. Örneğin siyah bir gözlük veya gömlek renkleriyle uyumlu bir şapka neden olmasın.

Deri gömlek nasıl ütülenir

Deri Gömlek ütülenir mi? sorusunu çok kırışmış deri parçaları olup kullanamayanlar sık sormakta. Aslında deri parçalar kolay kolay kırışmaz ama bazı suni deri ve ince kumaşlıları iyi muhafaza edilmediğinde kırışabiliyor. Eğer ütülemek zorunda iseniz ve ütüsüz giyilemeyecek durumda ise, Mutlaka direk deri kumaşa temas etmeden derinin üzerine hafif kalınlıkta pamuklu bir kumaş koyarak ütülemelisiniz.

Deri elbise kombinleri

Deri Gömlek Altına Ne Giyilir?

Deri yelek kombinleri, deri gömlek modelleri veya deri ceket kombinlerinde bunların altına yine deri ayakkabılar en uyumlularıdır. Bu kategoride farklı renkte ayakkabılar seçip canlılık katabilir hatta ton sür ton kombini yaparak bir renk ton açığı veya koyusunu kullanabilirsiniz.

yeşil deri gömlek kombini

Deri gömlek kombinlerinde bazen ceket görünümü sunabilir. Siz bu taraz kombinlerde gümüş renginde aksesuarlar kullanarak farklılık oluşturabilirsiniz. Gümüş renkte bir zincir kolye veya göz alıcı bir gözlük..

Deri gömlek kadın

Kahverengi derilerde yılan derisi görünümü sunar. Taba rengi olarak nitelendirilen bu parçalar her ortama uyum sağlar. Özellikle beyaz tenli bayanların giyebileceği kombinlerdendir. Sizde bu yılı deri parçalar olmadan bitirmeyin!

Deri Etek Kombinleri Görsel Sunum

Deri Kahverengi gömlek

RESİM GALERİSİ : Deri Gömlek Kombinleri, Deri Nasıl Kombinlenir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM