Modası Geldi !

Krem Rengi Koltuk Takımına Uygun Halı

11.10.2021
Krem Rengi Koltuk Takımına Uygun Halı

Krem renginin ev dekorasyonlarında vazgeçilmez biri yanı vardır. Çünkü krem rengi hemen hemen her renkle uyum sağlar ve evi olduğundan daha geniş, ferah gösterir. Önemli olan salon dekorasyonlarını veya oturma odalarını tasarlarken halı ve perde görünümü ile odaya istediğiniz tarzı oluşturmaktır. Krem Rengi Koltuk Takımına Uygun Halı kombinlerini sizler için derledik.

Krem koltuğa halı kombini

Krem Rengi Koltuk Takımına Halı

Krem renk koltuk kullananlar çok iyi bilirlerki krem rengini bazen kullanmak zor bazen zevkli bazense renksiz gelebilir. Fakat bunların hepsine bir çare var. Krem rengi koltuklarınıza renkli kırlentler ile canlılık katıp sıkıcılığından kurtulabilirsiniz. Krem koltukların renkli kırlentlerinin renklerinde halı kombini de yapabilirsiniz.

Krem rengi odaya ferahlık ve genişlik verir, sadelik sevenler için halı seçiminde yine beyaz, bej veya krem renkli halılar seçmelerini öneririz. Ufak detayları olan geçişli zemini açık renk halılarda uygun olur.

Koyu krem rengi koltuk takımlarınız olsun, açık krem rengi koltuk takımları olsun bunlara uygun halılar ile odanız harika görünebilir.  Krem koltuklarınız eğer salon takımlarında ise çok renkli halılar tercih etmenizi önerimiyoruz. Açık renk halı ile krem fon perdeler veya lacivert krem iki tonda olan fon perdeler tercih edin.

Krem Rengi Koltuk Takımına halı

Bej rengi koltuklarınızda, vizon veya koyu krem fonlar ile kombinleyebilirsiniz. Bu kombinde halı seçiminiz köşeli modellerde baskılı krem geçen halılar olabilir.

Krem rengi koltuk kombinleri

Spor dekorasyon sevenlere de uyan krem rengi koltuk takımlarına uygun halı seçimlerinizde daha çok geometrik desenler veya çizgiler kullanmalısınız. Oturma odalarınızdaki krem tonlarına siyah, kahverengi, kiremit rengi ve tahta rengi tonlarını kullanarak modernleştirebilirsiniz.

krem-renk-koltuk-takimlari

Krem Rengi Koltuk Takımına Fon Perde

Günümüzde fon perdeler odanın tasarımını tamamen değiştirdiğinden, krem rengi koltuk takımına fon perde seçiminiz bu aşamada çok önemlidir. Krem gri uyumu ile biraz daha koyu fonlara yönelmeler başlandı. Krem koltuklara lacivert gri geçişli fon perdeler seçilebilir.

Eğer koltuk takımınız açık krem ise koyu krem tonunda bir perde de seçebilirsiniz.

Koyu krem rengi koltuk

Krem Rengi Salon Dekorasyonu

Salon dekorasyonlarındaki renk tonlarını belirleyici parçaları koltuk renkleridir. Eğer iki renk koltuk seçmişseniz bu renklerden birini fon perdelerde ve halı geçişlerinde kullanabilirsiniz. Krem tonlarına uyan gümüş gri veya gold tonlarını da mobilyalarınızın parçalarında aksesuarlarında kullanabilirsiniz.

Krem rengi salon dekorasyonu

Beyaz kullanmayı sevenler açık renkli odalarda daha rahat ederim içim açılır diyenler, salon takımlarınızda açık krem rengini seçin ve halınızda tek renk olarak kalsın. Renk katmak isterseniz soft ve yumuşak tonlardan vazgeçmeyin. Açık pudra, somon veya açık su yeşili olabilir.

Koltuğa göre halı seçimi

RESİM GALERİSİ : Krem Rengi Koltuk Takımına Uygun Halı